baldness hair
All information om skallighet hår och transplantation


Baldness Hair :

Alla fakta om hårtransplantation och skallighet och råd till frisören. Hårtransplantation är en kosmetisk plastikkirurgi för behandling av skallighet (alopeci eller androgen alopeci) och håravfall, den vikande hårlinje (eller skallighet panna) och för förtjockning hår med hårtransplantation tas bakom huvudet av samma patient. Skallighet eller alopeci indikerar en brist eller frånvaro av hår och kan bero på flera orsaker: genetisk skallighet (Androgenetisk alopeci), skallighet förvärvade (ärrbildning alopeci, alopecia areata, skallighet av livsmedelsbrist). Skallighet av genetisk känslighet är oåterkallelig och kan behandlas och botas med medicinsk eller kirurgisk terapi (hårtransplantation), medan skallighet förvärvade måste botas genom att ta bort yttre orsaker som ansvarar för håravfall. Skallighet börjar med en långsam och progressiv gallring hår (håravfall), vanligtvis i området av templen (balding panna och vikande hårlinje) eller på hängande på framsidan. Skallighet i tillväxtfasen av håret reduceras, håret är alltid kortare (det inte växa och inte stretch) och blir tunnare och tills den försvinner medan lampan blir mindre (miniatyrisering av hårsäcken). Skallighet och processen för håravfall kan komma på olika nivåer av svårighetsgrad och gallring hår och sedan stabiliseras. En lösning för att blockera eller bromsa utvecklingen av skallighet och håravfall är använda en terapi baserad på farmakologiska produkter, som ordinerats av din hudläkare eller hår specialister; medan att bota skallighet redan avancerade du kan tillgripa hårtransplantationer (eller hårtransplantationer). Vanligtvis skallighet är nästan alltid skonas en krona av hår ryggen och sidan av huvudet och vid templen, och det är därför för hårtransplantation folliklar tas från baksidan och sida av halsen (givarområdet): i dessa områden huvudet hår är inte föremål för skallighet , i stället påverkar andra områden (särskilt templen och den centrala delen av huvudet). Den kirurgiska behandlingen av skallighet består i hårtransplantation, det vill, i tillbakadragande av håret från patienten själv, och i deras åter engagemang i de områden i hårbotten som påverkas av bristen på hår och skallighet (alopeci). Skallighet och håravfall kan ta på olika förlängning och bero på flera orsaker. Vi skiljer faktum olika typer av skallighet, och innan du kirurgi genomgå hårtransplantation är väl konsultera en hudläkare upplevt Trichology för en utvärdering av håravfall och vilken typ av skallighet. För hårstyling, till exempel glömma gelen, tvätta håret innan de blir svårbehandas, gör det på en regelbunden basis, är håret med lämpliga produkter, stil till alltid. För att hitta din stil, här måste du fundera på hur du vill göra det mesta av scenen där du är; en bra idé är att få hjälp av en expert Frisör eller en hårstylist.

Encyclopedic hair website


Frisörer tar hand om hälsan hos hår i skönhet och estetiska salonger, med stil frisyrer för Mode-hår bilder och försäljning av hårvårdsprodukter.

Närliggande ämnen

Frisörer lexikon

Baldness Hair, Frisörer, hår, hälsa, Skönhetssalonger, hår modebilder, frisyrer, estetik, försäljning, skallighet vård, Baldness Hair, hår falla, färgning, sol streck, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Baldness Hair, Globelife, Fair frisörer, hårprodukter varumärken, Frisör sektorn, hårfärgnings företag, professionella frisörprodukter tillverkare, tillverkar linjer med tredje part, privata etiketter, hår tillbehör, Baldness Hair, frisörer återförsäljare, grossister säljare hårprodukter, återförsäljare frisörprodukter, frisörer, Skönhetssalonger, marknadsundersökningar inom hår modeindustrin, Frisör utrustning, hår information, hår information, Baldness Hair, nyheter frisörprodukter, möbel Frisörs butiker, import export, Frisör leveranser

X

privacy