baldness hair

All informasjon om skallethet hår og transplantasjon


Baldness Hair :

Alle fakta om hårtransplantasjon og skallethet og råd til frisøren. Hårtransplantasjon er en kosmetisk plastisk kirurgi for behandling av skallethet (alopecia eller androgenetic alopecia) og hårtap, den viker hårfestet (eller balding pannen) og for tykkere hår med hårtransplantasjon tatt bak hodet av samme pasient. Skallethet eller alopecia indikerer en mangel eller fravær av hår og kan skyldes flere årsaker: genetisk skallethet (androgenetic alopecia), skallethet ervervet (arrdannelse alopecia, alopecia areata, skallethet av matmangel). Skallethet av genetisk følsomhet er irreversible og kan behandles og kureres med medisinsk eller kirurgisk behandling (hårtransplantasjon), mens skallethet ervervet må kureres ved å fjerne den eksterne årsaker ansvarlig for hårtap. Skallethet begynner med en langsom og progressiv thinning hår (hårtap), vanligvis i området av templene (balding pannen og viker hårfestet) eller på ' hengende foran. Skallethet i vekstfasen av håret er redusert, håret er alltid kortere (det vokser ikke og ikke strekke) og blir tynnere og til den forsvinner mens pæren blir mindre (miniatyrisering av hårsekken). Skallethet og prosessen med Hårtap kan komme på ulike nivåer av alvorlighetsgrad og tynt hår og deretter stabilisert. En løsning for å blokkere eller forsinke utviklingen av skallethet og håravfall er å bruke en terapi basert på farmakologiske produkter, foreskrevet av hudlege eller hår spesialister; stund å kurere skallethet allerede avansert du kan ty til hårtransplantasjon (eller hårtransplantasjon). Vanligvis skallethet er nesten alltid spart en krone av hår tilbake og siden av hodet og på templene, og det er derfor for hår transplantasjon er tatt fra baksiden og siden av halsen (donor området): i disse områdene hodehår er ikke gjenstand for skallethet , påvirker i stedet andre områder (spesielt templene og den sentrale delen av hodet). Den kirurgiske behandling av skallethet består i ' hårtransplantasjon, det vil si i tilbaketrekning av håret fra pasienten selv, og i deres re-engasjement i de områdene av hodebunnen påvirkes av mangelen på hår og skallethet (alopecia). Skallethet og Hårtap kan ta på ulike forlengelse og være på grunn av flere årsaker. Vi skiller faktisk ulike typer skallethet, og før du kirurgi gjennomgår hårtransplantasjon er godt konsultere en hudlege opplevd i trichology for en evaluering av håravfall og type skallethet. For hår styling, for eksempel glemme gel, vaske håret før de blir intractable, gjør det på en jevnlig basis, er håret med egnede produkter, Style til alltid. For å finne din stil, her må du reflektere over hvordan du vil gjøre det meste ut av scenen hvor du er; en god idé er å få hjelp fra en ekspert frisør, eller et hår stylist.

Encyclopedic hair website


Frisører ta vare på helsen til håret i skjønnhet og estetiske salonger, med stil frisyrer for mote-hår bilder og salg av hårpleieprodukter.

Beslektede emner

Frisører ' leksikon

Baldness Hair, frisører, hår, helse, skjønnhetssalonger, hår mote bilder, frisyrer, estetikk, salg, skallethet omsorg, Baldness Hair, hår fall, coloring, sunstrokes, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Baldness Hair, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Baldness Hair, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Baldness Hair, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy