baldness hair

Minden információ kopaszság haj és transzplantáció


Baldness Hair :

Minden a tények hajátültetés és a kopaszság és tanácsadás a fodrász. Hajátültetés a kozmetikai plasztikai sebészet kezelésére kopaszság (alopecia vagy androgén alopecia) és a hajhullás, a hátráló hajszálvonal (vagy kopaszodó homlok) és a megvastagodása haj hajátültetés vett a feje mögött az azonos beteg. Kopaszság vagy alopecia jelzi a hiány vagy hiánya a haj, és lehet, hogy több oka van: genetikai kopaszság (androgén alopecia), kopaszság szerzett (hegesedés alopecia, alopecia areata, kopaszság az élelmiszerhiány). Kopaszság a genetikai érzékenység visszafordíthatatlan, és lehet kezelni és gyógyítható orvosi vagy sebészeti terápia (hajátültetés), míg a kopaszság megszerzett kell gyógyítható eltávolításával a külső okok felelősek a hajhullás. Kopaszság kezdődik a lassú és progresszív ritkuló haj (hajhullás), általában a területen a templomok (kopaszodó homlok és hátráló hajszálvonal), vagy a lógó elöl. Kopaszság a növekedési fázisban a haj csökken, a haj mindig rövidebb (ez nem nő, és nem nyúlik), és vékonyabb lesz, és amíg el nem tűnik, míg az izzó egyre kisebb (miniaturization a szőrtüsző). Kopaszság és a folyamat a hajhullás is érkeznek különböző szintű súlyossága és ritkuló haj, majd stabilizálódott. A megoldás a blokk, vagy lelassítják a progresszió a kopaszság és a hajhullás használata alapuló terápia farmakológiai termékek által előírt, a bőrgyógyász vagy a haj szakemberek; míg a gyógyítás kopaszság már előrehaladott akkor megoldásként hajátültetés (vagy haj-transzplantáció). Általában a kopaszság szinte mindig megkímélte a koronát a haja vissza, és oldalán a fej és a templomok, és ez az, amiért a hajátültetés tüsző veszik a hátsó és oldalsó a nyak (donor terület): ezeken a területeken fej haj nem tartozik a kopaszság , ehelyett más területeket érint (különösen a templomok és a központi része a fej). A műtéti kezelés a kopaszság áll ' Hajátültetés, vagyis a visszavonás a haj a beteg maga, és a újra elkötelezettség a területeken a fejbőr által érintett hiánya a haj és a kopaszság (alopecia). Kopaszság és a hajhullás is eltarthat a különböző kiterjesztés, és annak köszönhető, hogy több oka lehet. Mi különbözteti meg tény, a különböző kopaszság, és mielőtt műtét részt a hajátültetés jól konzultál a bőrgyógyász tapasztalt Trichology értékelésére hajhullás és a típus kopaszság. A hajformázó, például felejtse el a gél, mossa meg a haját, mielőtt válnak megoldható, csináld rendszeresen, a haj megfelelő termékek, stílus mindig. A megállapítás a stílus, itt kell gondolkodni, hogyan szeretné, hogy a legtöbbet a színpadon, ahol van; egy jó ötlet az, hogy segítséget kap egy szakértő fodrász, vagy egy haj stylist.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Baldness Hair, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Baldness Hair, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Baldness Hair, Globelife, Fair fodrász, haj termékek márkák, fodrászat ágazat, hajfestékek vállalatok, professzionális fodrászati termékek gyártói, gyárt vonalak harmadik felekkel, saját címkék, haj kiegészítők, Baldness Hair, fodrászat kiskereskedők, a nagykereskedők eladók haj termékek, a kereskedők fodrászati termékek, fodrászok, szépségszalonok, piackutatás a haj divatipar, hajápoló berendezések, haj információ, haj információ, Baldness Hair, Hírek Fodrászati termékek, bútor fodrászati műhelyek, import export, fodrász kellékek

X

privacy