baldness hair

Цялата информация за оплешивяване и трансплантация


Baldness Hair :

Всички факти за трансплантация на коса и плешивост и съвети за фризьор. Трансплантацията на коса е козметична пластична хирургия за лечение на плешивост (алопеция или андрогенно алопеция) и косопад, отдръпването на косата (или оплешивяване челото) и за сгъстяване на косата с трансплантация на коса, взети зад главата на същия пациент. Плешивост или алопеция показва недостиг или липса на коса и може да се дължи на няколко причини: генетична плешивост (андрогенна алопеция), придобита плешивост (белези алопеция, алопеция ареата, плешивост от недостиг на храна). Плешивост от генетична чувствителност е необратимо и могат да бъдат третирани и излекувани с медицинска или хирургическа терапия (трансплантация на коса), докато плешивост придобити трябва да бъдат излекувани чрез премахване на външните причини, отговорни за косопад. Плешивост започва с бавна и прогресивна изтъняване на косата (косопад), обикновено в областта на храмовете (оплешивяване чело и отдръпване на косата) или на висящ в предната част. Плешивост във фазата на растеж на косата се намалява, косата е винаги по-къса (тя не расте и не се простират) и става по-тънка и докато тя изчезва, докато крушката става по-малка (миниатюризация на космените фоликули). Плешивост и процеса на косопад може да пристигне на различни нива на тежест и изтъняване на косата и след това стабилизирани. Решение за блокиране или забавяне на прогресията на плешивост и косопад е използването на терапия на базата на фармакологични продукти, предписани от вашия дерматолог или специалисти по коса; докато да се лекува плешивост вече напреднал можете да прибягвам до трансплантация на коса (или трансплантация на коса). Обикновено оплешивяване е почти винаги пощаден корона на косата назад и страна на главата и в храмовете, и затова за космените трансплантанти са взети от гърба и страна на шията (донорска област): в тези области главата коса не са обект на плешивост , вместо това засяга други области (особено храмовете и централната част на главата). Хирургичното лечение на плешивост се състои в трансплантация на коса, т. е. при изтеглянето на косата от самия пациент и в тяхното повторно ангажиране в областите на скалпа, засегнати от липсата на коса и плешивост (алопеция). Плешивост и косопад могат да вземат на различно разширение и се дължат на няколко причини. Ние различаваме факт различни видове плешивост, и преди операцията се подложи на трансплантация на коса е добре се консултира с дерматолог с опит в Тримологията за оценка на косопад и вида на плешивост. За стайлинг на коса, например забравят Гела, измийте косата си, преди те да станат интрамаса, го правят редовно, е косата с подходящи продукти, стил за винаги. За намирането на вашия стил, тук трябва да се помисли за това как искате да се възползват максимално от сцената, където сте; добра идея е да се получи помощ от експерт Фризьор, или Фризьор.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Baldness Hair, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Baldness Hair, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Baldness Hair, Globelife, честни фризьори, брандове за коса, Фризьорски сектор, фирми за боядисване на коса, професионални производители на Фризьорски изделия, произвежда линии с трети страни, частни етикети, аксесоари за коса, Baldness Hair, търговци на дребно на фризьори, търговци на едро продавачи на продукти за коса, дилъри Фризьорски продукти, фризьори, салони за красота, пазарни изследвания в модната индустрия на косата, Фризьорски екипировка, информация за коса, информация за косата, Baldness Hair, новини Фризьорски изделия, Мебелни магазини, експорт на внос, Фризьорски консумативи

X

privacy